PURE -Kombineret økologisk hudplejeklinik og frisørsalon

Pure tilbyder hud- og hårplejebehandlinger og kyndig vejledning om bæredygtig skønhedspleje. Sæt dig derfor tilrette i den grønne stol og forkæl dig selv med en skånsom klipning eller økologisk ansigtsbehandling.

Besøg Pure på Frederiksberg eller på deres hjemmeside og Facebook.

Med sit grønne fokus på skånsomme og miljøvenlige behandlinger er Pure en moderne skønhedssalon midt på det centrale Frederiksberg. Teamet i salonen har mange års erfaring inden for både frisør- og hudplejebranchen, og du kan derfor bestille tid til blandt andet klipning, farvning, urtepeeling, voksning, manicure og en lang række af forskellige ansigtsbehandlinger.

I den brede pallette af skønhedsbehandlinger anvendes kun produkter uden skadelig kemi, hvoraf mange af disse også er danske og svanemærkede. Farver og permanenter, som bruges i frisørsalonen, er på Grøn Salons positivliste for professionelle hårkosmetiske produkter, og du undgår derfor stoffer, som er skadelige for sundhed og miljø, når du ligger dig under saksen hos Pure.

Adresse: Falkoner Allé 30, 2000 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider: www.purepure.dk

Med behandlinger som ‘Peel manicure & pedicure’, ‘oxygenbehandling’ og ‘Schrammek green peel’ dækker den kombinerede frisør- og hudplejeklinik mange i de behov, som du måtte have på forkælelses- og skønhedsfronten.

 

Salonen tilbyder også opsætning og styling af frisurer, hvor frisør Glennie Svane med sine 20 års erfaring indenfor klip, farve, permanent og opsætning står klar med gode råd og idéer til dit nye look.

 

Pure anvender skånsomme produkter i deres behandlinger, og du kan derfor også bruge dit besøg i salonen til at få mere viden og vejledning i grøn hud- og hårpleje.

Du finder Pure her: