ZENZ Organic Hairdressing Midtjylland – grøn salon og økologisk selvforkælelse

Få sundt og smukt hår uden skadelig kemi. ZENZ er en økologisk frisør og certificeret Grøn Salon, som har sundhed, miljø og mennesker i fokus.

Forkæl dig selv med en skønhedsbehandling uden skadelig kemi hos ZENZ, hvor deres dygtige stylister sørger for, at dit hår bliver sundt og smukt, mens du kan nyde økologisk kaffe eller te, hovedbundsmassage og et afslappende fodbad.

ZENZ er en grøn frisørkæde, og findes 11 forskellige steder rundt omkring i Danmark. ZENZ tager bæredygtighed seriøst, både når det gælder dig, deres medarbejderne og miljøet. Fordi der ingen generede dampe eller skadelig kemi er hos ZENZ, så slipper de for at skulle installere punktudsugning over deres frisørstole. Det er også lige præcis derfor at gravide, babyer, allergikere og alle andre der prioriterer sundhed trygt kan være i salonerne – og har mulighed for at benytte sig af deres skånsomme behandlinger.

Stifter af ZENZ, Anne-Sophie Villumsen, har udviklet sin egen ZENZ Organic produktserie indeholdende alt fra shampoo, conditioner, hårkur, styling produkter og hårfarver til ansigtscremer, sololier, olier og meget mere. Produkterne er baseret på naturlige og økologisk certificerede ingredienser, hvor de fleste er Svanemærket, og hele deres Pure-serie er desuden allergimærket (AllergyCertified) og med garanti uden skadelig kemi.

Alle ZENZ-salonerne er certificeret Grøn Salon, som er en frivillig miljøcertificering for frisører, der gerne vil spare på energien og tage hensyn til miljøet i deres daglige drift. I en Grøn Salon er en lang række kemikalier, der ellers er tilladt i Danmark, forbudt at bruge. Læs mere om Grøn Salon her.

ZENZ Organic Hairdressing Midtjylland – grøn salon og økologisk selvforkælelse

Vestergade 6A, Aarhus, Danmark

Adresse

Vestergade 6A, Aarhus, Danmark