ZENZ Organic Midtjylland –frisørkæde uden unødig kemi og stort fokus på bæredygtighed

ZENZ Organic Hairdressing har fokus på:

Økologi – Naturlige ingredienser – Uønsket kemi – Plastfri – Ressourceforbrug – Emballagereduktion – Arbejdsforhold

ZENZ Organic Hairdressing har produkter certificeret med/af:
ZENZ er Danmarks største frisørkæde med fokus på bæredygtighed. Siden den første salon så dagens lys tilbage i 1999 har smukt hår og sundhed uden skadelige kemikalier og hormonforstyrrende stoffer været fundamentet for virksomheden, der i dag er certificeret Grøn Salon og B-Corp.

ZENZ er stiftet af Anne-Sophie Villumsen tilbage i 1999 ud fra præmissen om at ændre skønhedsindustrien. Den er nemlig fyldt med skadelige kemikalier, problematiske og hormonforstyrrende – en cocktail som Anne-Sophie selv reagerede kraftigt på.

Men i stedet for at give op på frisørfaget, gik hun i gang med at udvikle sine egne produkter og var en af de første med en serie af allergi testede og Svanemærkede produkter, hvor kravet var, at hun selv kunne tåle at arbejde med dem.

Bliv forkælet på 12 saloner rundt om i Danmark

Hos ZENZ kan du være 100% sikker på, at der er lige så stor fokus på din sundhed, som til kvaliteten af deres håndværk. Lækkert hår kræver ingen brug af skadelig kemi. Som certificeret Grøn Salon har ZENZ aktivt valgt udelukkende at bruge produkter, der ikke er potentielt sundheds- eller miljøskadelige. Der er ingen begrænsninger af den grund. Du kan få lyse striber eller farvet håret i et væld af farver. Deres hårfarver er så milde, at de kan bruges af allergikere og gravide.

I dag har ZENZ sin helt egen serie af hår- og hudplejeprodukter, som er fyldt med aktive, naturlige og certificeret økologiske ingredienser i emballage af genanvendt plastik. De bruges selvfølgelig i salonerne, og du kan få fat i dem HER

ZENZ har 12 saloner rundt om i landet og uanset hvilken en du besøger, får du følelsen af at komme ind i en skøn boble af velvære og forkælelse. Salonerne er indrettet med masser af grønne planter, inventar af træ og sågar borde fremstillet af plast fra brugte Carlsberg fustager.

Og oven i kærlig forkælelse kan du nyde økologisk kaffe eller te, hovedbundsmassage og et afslappende fodbad.

Anne-Sofie er også forkvinden bag den ambitiøse Grøn Salon certificering, som betyder, at du med garanti slipper for disse stoffer, når du besøger ZENZ: Se alt det, du undgår HER

Bor du i Midtjylland, kan du besøge ZENZ HER

Bor du i Kønenhavn, kan du besøge ZENZ HER

Og hvis du vil vide mere om ZENZ produkter, så se HER

ZENZ Organic Midtjylland –frisørkæde uden unødig kemi og stort fokus på bæredygtighed

Vestergade 6A, Aarhus, Danmark

Adresse

Vestergade 6A, Aarhus, Danmark