WeLoveWool – Farverige garner med et bæredygtigt fokus

WeLoveWool har fokus på:

Økologi – Naturlige materialer – Harmløse kemikalier – Dyrevelfærd – Arbejdsforhold

WeLoveWool har produkter certificeret med/af:

WeLoveWool er en garnbutik med bæredygtighed i højsædet. Her forhandles mange typer garner i forskellige farver og materialer, der alle har det til fælles, at de er lavet af naturfibre – og så er langt det meste også økologisk.

WeLoveWool er båret af en passion for strik og bæredygtighed, og i garnbutikken i Aarhus er det lykkedes at kombinere begge dele. De flotte garner på hylderne og i kurvene er fremstillet af naturfibre som spændende uld-blandinger fra får, alpaka, lama og kamel. Du kan også være kreativ med garner lavet af bomuld, silke, nælde, hør eller hamp i forskellige forarbejdninger og smukke farver. Garnerne er tilmed uden akryl og polyester, og mange af dem er økologiske og GOTS-certificerede.

WeLoveWool ønsker at understøtte gode arbejdsforhold og mindst muligt forurenende forarbejdningsprocesser af garnet, hvilket betyder at der sættes krav til de grossister og producenter, som leverer de skønne garner. I butikken kan du derfor både få inspiration til dit næste strikke-projekt, og samtidig blive meget klogere på materialer og mangfoldigheden af bæredygtige garn-typer.

WeLoveWool – Farverige garner med et bæredygtigt fokus

Tordenskjoldsgade 63, 8200 Aarhus, Aarhus N, Danmark

Adresse

Tordenskjoldsgade 63, 8200 Aarhus, Aarhus N, Danmark