Vieille – etisk mode af upcyclede materialer

Vieille sætter barren højt for etik og bæredygtighed i tøjindustrien. De vil ikke bidrage til overproduktion, så deres nye tøj er primært designet af upcyclede materialer eller overskudsmaterialer, der ellers ville gå til spilde. I shoppen finder du også tøj af europæisk hør eller håndplukkede vintagefund til både hjemmet og klædeskabet.

Hos Vieille får du næsten mere, end du betaler for: kvalitetstøj i håndplukkede materialer, håndtegnet og specialdesignet i Danmark og syet lokalt i Helsingør under ordentlige forhold. Vieille går til kamp mod social ulighed, for de ansætter primært kvinder med flygtningebaggrund, der har haft svært ved at komme ind på det danske arbejdsmarked.

Vieille har en webshop, hvor du kan se tøjet i brug og bestille noget lækkert hjem til klædeskabet. Måske du skal vente på tøjet et par dage, for alt tøj syes nemlig på bestilling for at undgå overproduktion. Vil du se tøjet i virkeligheden, kan du lave en aftale med Vieille om at besøge deres atelier og systue på Stengade i Helsingør.

Vieille – etisk mode af upcyclede materialer

Stengade 53B, 2tv, Helsingør, Danmark

Adresse

Stengade 53B, 2tv, Helsingør, Danmark