Tot og Tråd – lækre garner af naturfibre, spundet med omtanke

I den hyggelige garnbutik Tot og Tråd i Helsingør finder du garner af 100% naturfibre. Det betyder, at du næsten kun finder plastfri garner i shoppen. De fleste af garnerne er desuden mulesingfri og/eller økologiske, og det er er bedre for miljøet og dyrevelfærden. Her kan du komme forbi og få smukke kvalitetsgarner og et godt ekspertråd med på vejen.

Bag butikken står søde og kompetente Annette, som tydeligt er passioneret for sine garner. Men hun har også en passion for den bæredygtige omstilling, og hun stiller kritiske spørgsmål til sine leverandører, så hun kan være sikker på, at de garner, hun sælger, er skabt med respekt for både mennesker, dyr og miljøet.

Er du på udkig efter garner fra uld med god samvittighed, kan du roligt gå på opdagelse hos Tot og Tråd. Her er langt de fleste garner mulesingfri, hvilket vil sige skabt uden den hårdhændede beskæring af fårene, man kalder mulesing. Desuden er mange af bomuldsgarnerne økologiske ligesom indfarvningerne er giftfri. Og stort set alle garner i butikken er plastfri – og derfor bedre for vores planet.

Har butikken overskudsgarn, bliver det altid doneret til et godt formål i stedet for at blive smidt ud. Annette laver også garnindsamlinger blandt sine kunder, hvor hun får posevis af garn som hun afleverer til gode formål. Noget går til et lokalt krisecenter, andet til foreninger som strikker til hjemløse.

Tot og Tråd – lækre garner af naturfibre, spundet med omtanke

Rosenkildevej 2, Helsingør, Danmark

Adresse

Rosenkildevej 2, Helsingør, Danmark