Tot og Tråd – garner i 100 % naturfibre, spundet med omtanke for miljø og dyr

I den hyggelige garnbutik Tot og Tråd i Helsingør finder du garner af 100% naturfibre og uden plastik. Mange garner er økologiske og alle er mulesingfri. Her får du både garn med omtanke og gode ekspertråd med på vejen.

Bag butikken står Annette, som tydeligt er passioneret for sine garner. Men hun har også en passion for den bæredygtige omstilling, og var en af de første med tråd af hamp og nælde, før andre tænkte i de baner,

Er du på udkig efter garner med omtanke for både miljø og dyrevelfærd, kan du roligt gå på opdagelse hos Tot og Tråd. At garn er mulesingfri betyder, at garnet er skabt uden den hårdhændede beskæring af fårene, som effektive fåreavlere udøver. Desuden er mange af bomuldsgarnerne økologiske ligesom indfarvningerne er giftfri. Og stort set alle garner i butikken er plastfri.

Har butikken overskudsgarn, bliver det altid doneret til et godt formål i stedet for at blive smidt ud. Annette laver også garnindsamlinger blandt sine kunder, hvor hun får posevis af garn som hun afleverer til gode formål. Noget går til et lokalt krisecenter, andet til foreninger som strikker til hjemløse.

Tot og Tråd – garner i 100 % naturfibre, spundet med omtanke for miljø og dyr

Rosenkildevej 2, Helsingør, Danmark

Adresse

Rosenkildevej 2, Helsingør, Danmark