Tiny Gardens – indendørs køkkenhave med økologisk og dekorativt mikrogrønt

Tiny Gardens har fokus på:

Social ansvarlighed – Økologi

Byd ærtefrø, radisefrø og sortkålsfrø indenfor i hjemmet, og skab din egen køkkenhave midt i vindueskarmen. Hos Tiny Gardens kan du sammensætte spændende økologiske frø, og dyrke dit eget farverige mikrogrønt hele året rundt.

“Alle har ret til en have”. Sådan lyder det fra Helle Haugaard, der med Tiny Gardens sikrer byboerne retten til grønne fingre, og tilbyder selv det mindste hjem en frodig køkkenhave. I den spirende webshop finder du et stort udvalg af økologiske frø, som du på kryds og tværs kan sammensætte til dit egen personlige urtehave. Frøene er økologiske og er fulde af både smag, farver og næringsstoffer!

Kernen i Tiny Gardens danske design er den praktiske spirebakke af fødevaregodkendt silikone med et smart selvvandingssystem, der gør det ekstra let at dyrke det sunde grønne drys. Alle frø er økologiske og kommer sammen med komposterbare hampemåtter. De smarte spirebakker overflødiggør både jord og gødning, og som indehaver af en ‘Tiny Garden’ behøver du derfor hverken meget plads eller grønne fingre for at kunne opleve glæden ved at dyrke dine egne råvarer. Med din køkkenhave støtter du samtidig Tiny Gardens arbejde med at inddrage mennesker, der er under afklaring til et flexjob under produktionen af de skønne mini-haver.

Tiny Gardens – indendørs køkkenhave med økologisk og dekorativt mikrogrønt

Harespringet 35, København, Danmark

Adresse

Harespringet 35, København, Danmark