Terroiristen Vinbar & Butik – autentisk vin efter økologiske og biodynamiske principper

Terroiristen Vinbar & Butik har fokus på:

Økologi – Naturlige ingredienser –  Biodynamik

Et mødested for god stemning og vin-nørderi, hvor du selv er med til at bestemme, hvilke vine der skål åbnes på dagen.

“En terroirist er en vinmager, og Terroiristen Vinbar & -butik er et mødested på Jægersborggade 52, hvor vininteresserede på alle niveauer mødes og bliver udfordret. Den hyggelige vinbar har et dynamisk vinkort, hvor gæsterne selv i samråd med stedets sommelier er med til at vælge de vine, der åbnes hver dag.

Terroiristen, som ejes af Stefan Jensen, holder af god, terroirpræget vin, uanset hvor den kommer fra. Her får du egen import af vine med stor autentisitet fra Italien, Slovenien, Ungarn, Bulgarien, Tjekkiet, Slovakiet, Serbien, Georgien, Tyskland, Spanien og Chile, der alle er dyrket traditionelt efter økologiske eller biodynamiske principper. Det er vin fremstillet naturligt, uden brug af kulturgær, uden filtrering og ofte uden temperaturkontrol under gæringsprocessen.

Har du lyst til mad til vinen, serverer Terroiristen både kolde antipasti-,oste- og charcuteritallerkener, samt sæsonbetonede retter med omhyggeligt udvalgte produkter, som lever op til deres filosofi om naturlighed og respekt for naturen og terroiret.

 

Terroiristen Vinbar & Butik – autentisk vin efter økologiske og biodynamiske principper

Jægersborggade 52, København, Danmark

Adresse

Jægersborggade 52, København, Danmark