Sweet Image Huset – spændende vine fra sydeuropæiske vinmagere

Det bliver ikke mere lokalt og kærligt, end når du køber vine og andre specialiteter fra Sweet Image Huset. Alle vine og tapas-lækkerier er nemlig produceret af små vinbønder, som butikkens ejer Niklas kender personligt. Han besøger ofte deres vingårde og finder på løsninger, så bønderne får mest muligt ud af samarbejdet.

I Sweet Image Huset er det ikke kun Niklas, der importerer vinene. Han har nemlig fundet på et spændende koncept, hvor du kan blive medimportør til gavn for både din pengepung og den lokale vinbonde. Er du i Helsingør kan du altså tage et smut forbi butikken, smage nogle af de spændende vine og bestille et par kasser hjem til vinlageret til en rigtig god pris. Det hjælper samtidig vinbønderne med at få afsat en masse gode vine efter nogle hårde corona-år.

Udvalget bliver ofte skiftet ud, så det er altid spændende at besøge butikken. Sommetider finder du naturvine, andre gange er vinene økologisk dyrket men fælles for alle vine er, at de er produceret af små lokale vinbønder. Du kan også altid finde lækre specialiteter og chokolade – og gode øl, der er produceret lokalt i Nordsjælland.

Sweet Image Huset – spændende vine fra sydeuropæiske vinmagere

Stjernegade 10, Helsingør, Danmark

Adresse

Stjernegade 10, Helsingør, Danmark