studio.KALA – kaffeshop og design butik med genbrug og smukt håndværk

studio.KALA er en fin designbutik i hjertet af Helsingør, hvor du kan finde flot og funktionelt design skabt af naturens materialer. Her får du unikt håndværk, der er smukt at se på og skabt til at holde længe. Fokus er bæredygtighed og god kvalitet.

studio.KALA er en dejlig oase, hvor du kan finde unikke designs fra dygtige håndværkere, der kan være svære at finde, hvis du ikke lige kender dem. Alle designs er fundet og håndplukket af studio.KALA. Her får du smukt håndværk, design, tøj og brugskunst i naturlige materialer. Og luksuschokolade – den kan du tage med dig eller nyde sammen med den økologiske kaffe, der kan indtages ved højbordet i det store vindue ud mod gaden. Er du mere en tedrikker, kan du vælge den lækre økologiske te fra Sing Tehus.

studio.KALA går op i, at al håndværk er fremstillet af naturlige, økologiske og bæredygtige materialer. Du finder også enkelte genbrugsfund for eksempel fine klassiske stel af den mere robuste slags. studio.KALA har fokus på at “give tilbage” og omfavner slow living og det uperfekte design skabt med masser af kærlighed og omtanke.

studio.KALA – kaffeshop og design butik med genbrug og smukt håndværk

Nordre Strandvej 357A, Hornbæk, Danmark

Adresse

Nordre Strandvej 357A, Hornbæk, Danmark