SassyLAB – køb og salg af modebrands i et online secondhand univers

Der er mange gode grunde til at fylde garderoben med genbrugstøj, og hos SassyLAB bliver det både let og overskueligt at ændre dit tøjforbrug. Den elegante webshop samler nemlig modebrands på tværs af kategorier og prisklasser, og gør det nemt at sende fashion rundt i cirkulation.

I 2021 slog SassyLAB dørene op for deres virtuelle markedsplads med målet om at være et  attraktivt og bæredygtigt alternativ til fast fashion. En stor del af al det tøj, vi køber, ender nemlig med at hænge passivt i vores skabe. Dén tendens forsøger den handlekraftige virksomhed at komme til livs med sit delikate online univers, der giver fejlkøb og aflagte yndlingsbukser en ny chance til. I webshoppen finder du derfor en lang række modebrands til både mænd og kvinder i mere end 60 forskellige kategorier. Sortimentet byder på alt fra festtøj, hverdagskjoler, sko og smykker, så du kan sammensætte hele outfits under dit besøg.

Ved at tilbyde forbrugerne en indbydende mulighed for at købe genbrugt kvalitetstøj er SassyLAB sammen med sine kunder med til at fremme en cirkulær og mere klimavenlig købskultur. Udover at vælge secondhand til, når du køber ‘nyt’, kan du også vælge at sælge ud af dit eget brugte tøj, og lade SassyLAB stå for promovering og salg af dine varer i. Når du sælger dit brugte tøj gennem webshoppen, laver teamet nemlig en præsentation af dine varer med flotte billeder og en beskrivende tekst, før tøjet sættes til salg online.Tøjet sælges på kommission, og hver gang du sælger en vare, deles indtægten mellem dig og butikken. Der kommer hele tiden nye varer på webshoppen i takt med nye sælgere, og når en vare bliver solgt, pakkes tøjet pænt ind, og sendes til de nye, glade ejere.

Se hvordan du kommer igang med at sælge dit tøj på SassyLAB’s hjemmeside, hvor du også kan blive inspireret til dit næste secondhand-køb.

SassyLAB – køb og salg af modebrands i et online secondhand univers

Vasekær 8, 2730 Herlev, Danmark

Adresse

Vasekær 8, 2730 Herlev, Danmark