Retold – luksus secondhand i eget cirkulære økosystem

Retold har fokus på:

Genbrug – ressourceforbrug – cirkulær forretning

Når du træder ind ad døren hos Retold, er det som at gå ind i en helt almindelig modebutik. Forskellen er, at alt er secondhand og at ressourcerne bliver brugt igen og igen.

Retold er en luksus secondhand-butik og beviset på, at genbrug er så meget mere end bare brugt tøj. Her kan du vælge mellem alverdens spændende brands og styles og finde mode og accessories fra andre kvinders klædeskab. Til under halvdelen af den pris, du skulle betale, hvis tøjet var nyt.

Hos Retold kan du give genbrugt tøj nyt liv og en ny historie. Og bliver du medlem af Retold-familien, kan du samtidig sælge dine egne ting.

Butikken fungerer som sit eget cirkulære økosystem: Når du opretter dig som medlem af Retold-familien, kan du indlevere det tøj, du ikke selv kan bruge længere. Det tøj, som Retold vurderer kan sælges videre og som ”passer til butikken” tages i kommission. Køber du selv nyt i butikken, får du rabat på dit køb,

På den måde er cirklen sluttet, og der er sparet på jordens ressourcer. Retold er en fysisk butik, som ligger i hyggelige Bramstræde i Helsingør. Følger du Retold på Instagram bliver noget af tøjet også vist frem her.

Din garderobe vil helt sikkert takke dig for at kigge forbi hos Retold – både hvis du mangler noget nyt lækkert, og hvis du selv skal sortere ud.

Retold – luksus secondhand i eget cirkulære økosystem

Bramstræde 7B, Helsingør, Danmark

Adresse

Bramstræde 7B, Helsingør, Danmark