RES-RES – certificerede brands og livsstilsprodukter til hele familien

RES-RES byder dig indenfor i et univers af produkter fra brands, der forholder sig ansvarligt til miljø, klima og social ansvarlighed. Alle brands er håndplukkede efter krav om dokumentation og transparens. Deres store viden bringer dagligt deres viden i spil, når du besøger butikken. Res Res er den første butik med en B-Corp certificering.

Hvorfor skal du vælge bio-baserede solbriller, og hvad er fordelene ved lys lavet på kokosvoks? Hos RES-RES kan du blive klogere på produktionen bag de produkter, du køber, og få indblik i de diskussioner og argumenter, der ligger til grund for den bæredygtige udvikling indenfor blandt andet mode, boligindretning og skønhedspleje.

RES-RES er en livsstilsbutik med både webshop og fysisk butik med produkter der har afsæt bæredygtighedsbegrebet i kategorierne tøj, interiør, accessories, børn og beauty. Hvert enkelte brand er nøje udvalgt med klima, mennesker og miljø for øje, og du finder derfor både social ansvarlige Fairtrade-produkter, klimavenligt tøj i GOTS-certificerede tekstiler og plejeprodukter uden skadelig kemi. For at skabe større viden og engagement omkring de spændende og innovative mærker på hylderne, arrangerer RES-RES også faglige events i løbet af året. Her kan du møde de forskellige brands og deres visioner, og få en god debat over kolde øl og lyden af god musik.

RES-RES – certificerede brands og livsstilsprodukter til hele familien

Guldbergsgade 29C, København, Danmark

Adresse

Guldbergsgade 29C, København, Danmark