Mumutane – unikt, grafisk og farverigt interiør

Mumutane har fokus på:

Social ansvarlighed – Ressourceforbrug – Dansk produktion – Take Back

Mumutane har produkter certificeret med/af:

Mumutane forener det bedste fra to verdener i enkle og smukke, farverige designs til boligen. Mumutane betyder “vi mennesker” og filosofien bag handler om at skabe produkter med mening i samarbejder på tværs af kulturer og landegrænser.

Den stilsikre interiørvirksomhed har skabt et univers af farvestrålende puder, plaider, siddehynder og tasker i høj, håndværksmæssig kvalitet. Mumutane har rødder i den minimalistiske, nordiske æstetik og kombinerer designtraditionen med det vibrante, afrikanske udtryk.

De afrikanske wax print tekstiler rummer mange symboler og fortællinger om livet i Afrika. De farverige mønstre er indkøbt hos mindre lokale tekstilshops i Vestafrika, og mange af Mumutanes accessories bliver skabt lokalt i Abuja, Nigeria ud fra et ønske om at skabe bedre vilkår for unge, afrikanske kvinder.

I det hele taget er den sociale dimension vigtig for Mumutane. Produkterne skabes i samarbejde med de socialøkonomiske virksomheder, Huset Venture og Social Craft, der skaber arbejde for sårbare mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

Udover de farverige mønstre bruges også overskudstekstiler i kraftige uldkvaliteter fra den danske virksomhed Kvadrat. Det betyder, at puderne har to sider – en farverig forside og en mere rolig bagside, så puderne kan vendes.

Puderne er skabt med lang levetid for øje, men hvis du får lyst til fornyelse, har Mumutane lanceret et take-back program, hvor du sender pudebetrækket tilbage og får et nyt til en rigtig god pris.  På den måde kan vi samme give nye produkter lang levetid og det sparer vi mange gode ressourcer på.

I december 2021 blev Mumutane B Corp-certificeret, hvilket betyder, at tredjeparts har dokumenteret de høje sociale og miljømæssige standarder.

Se Mumutanes flotte interiørprodukter og læs mere HER

Mumutane – unikt, grafisk og farverigt interiør

Elverdalsvej 22A, 8270 Højbjerg, Danmark

Adresse

Elverdalsvej 22A, 8270 Højbjerg, Danmark