Muld KBH – lokalt dyrket blomster og planter, med økologiske vine.

Hos Muld KBH finder du planter fra danske gartnerier, økologiske vine fra vingård med stærke kvinder, og i sommerhalvåret tilbyder vi danske sprøjtefrie blomster. Hele året rundt er vores fokus bæredygtighed og brugen af lokale samarbejdspartnere.

På Rantzausgade ligger Muld KBH som et lille univers af lækre planter og specialiteter, som alle har kvalitet og bæredygtighed til fælles. Der er fokus på genbrug, og butikken bugner af second hand krukker og vaser, der kan give enhver plante en mere unik stil. Økologiske vine er en del af Muld KBH’s passion. Både vine og buketter leveres i hele København med cykelbud.

Planterne i butikken kommer fra danske lokale gartnerier på Sjælland, der ikke bruger sprøjtemidler i deres bekæmpelse af utøj, og er du i tvivl om, hvilke planter der passer til dig, kan du altid komme ned i butikken og få en snak med det fagstærke personale. Buketterne der langes over disken i Muld KBH er unikke og med et vildt udtryk. Hele året rundt mixes der så mange danske stilke ind i buketterne som muligt.  

Muld KBH tager både miljømæssigt og socialt ansvar, og arbejder i denne tid på at gøre butikken endnu mere bæredygtig og selvforsynende. Men mere om det i fremtiden. 

Muld KBH – lokalt dyrket blomster og planter, med økologiske vine.

Rantzausgade, 2200 København, Danmark

Adresse

Rantzausgade, 2200 København, Danmark