Miljøpunkt Amager – arbejder for en mere miljøvenlig bydel på lokalt plan

Vær med til at udvikle lokalområdet, og gør Amager til en miljøvenlig bydel. Miljøpunkt Amager inviterer hele året til grønne arrangementer med natur og miljø i centrum – og hjælper dig også godt igang med dine egne miljøprojekter.

Hos Miljøpunkt Amager får du hjælp og inspiration til at leve en miljømæssig mere bæredygtig hverdag. Det lokale miljøcenter er nemlig fyldt med spændende initativer og åbne aktiviteter for alle med en grøn vision. Gennem foredrag, projekter, workshops m.m. synliggør og inspirerer miljøcentret til konkrete handlinger, der kan tages i brug i hverdagen for at løse vores miljøudfordringer. Der er derfor gode tips at hente for både lokale borgere, institutioner, skoler, boligforeninger, grundejerforeninger og virksomheder.

Miljøpunkt Amager samarbejder med forskellige aktører indenfor erhverv, institutioner og frivillige, hvor de grønne handlemuligheder forstærkes gennem dialog, netværk og formidling af relevant viden og kompetencer. Centret fungerer på den måde også som et lokalt laboratorium for bæredygtig udvikling. Med hjælp fra centrets kompetente team kan du få hjælp til at realisere din grønne idé, og blandt andet få faglig information om miljøudfordringer, inputs til løsninger, hjælp til idéudvikling og kontakt til samarbejdspartnere.

Læs mere på Miljøpunkt Amagers hjemmeside, og se hvordan du kan blive en del af den grønne bevægelse i dit nærområde.

Miljøpunkt Amager – arbejder for en mere miljøvenlig bydel på lokalt plan

Jemtelandsgade 3, 4 sal, København, Danmark

Adresse

Jemtelandsgade 3, 4 sal, København, Danmark