MAKE nordic Sønderjylland – arkitekttegnede møbler, produceret i Danmark i certificeret træ

Hos MAKE nordisk finder du smukke nordiske designermøbler, der holder i både kvalitet og produktion. Når et møbel går fra tegnebræt til stue, er der nemlig taget stilling til alt fra tråd til træ i et tæt samarbejde med lokale danske leverandører.

Måske kender du allerede det stilbevidste møbel-brand, MAKE Nordic, der med sin kærlighed til godt møbeldesign formår at kombinere nordisk æstetik med en palette af materialer i certificeret træ og stoffer. I deres showrooms rundt omkring i landet kan du opleve kollektionen af ​​håndlavede møbler, der blandt andet favner lænestole, sofaer, skamler, bænke og spiseborde.

Missionen hos MAKE Nordic er at producere kvalitetsmøbler med en lang levetid og mere bæredygtigt aftryk. Alle materialer udvælges i samarbejde med underleverandører i Danmark, der har viden om materialers holdbarhed, beabejdning og bæredygtig aftryk inden for netop deres filt.

Indeholder et møbel fra MAKE nordic elementer af træ, vil dette som udgangspunkt være FSC-certificeret, hvilket er med til at sikre ansvarlighed i skovdriften. Du kan også sætte dig godt tilrette i én af de skønne sofaer eller lænestole, der blandt andet betrækkes med allergi- og miljømærkede tekstiler, materialer af genanvendt uld eller sporbart læder.

MAKE nordic Sønderjylland – arkitekttegnede møbler, produceret i Danmark i certificeret træ

Helgolandsgade 21, 6700 Esbjerg

Adresse

Helgolandsgade 21, 6700 Esbjerg