Loppeshoppen i Kælderen – Skønne genbrugsfund til mænd og din bolig

Loppeshoppen Kælder har fokus på:

Genbrug – Genanvendelse – Rummelig arbejdsforhold – Social ansvarlighed

Gør et fund og en forskel i Loppeshoppens butikker

Loppeshoppens kælderbutik har siden 1990 været drevet af frivillige i lokalerne på Diakonissestiftelsen. I den store kælderbutik kan du både finde genbrugsguld og nye produkter, hvor kreative sjæle fx forvandler et vægur til et nøgleskab.

I butikken i kælderen finder du herretøj og boligtilbehør i form af små møbler, tekstiler og porcelæn. De har også en flot bogafdeling, galleri med billeder og flotte rammer og alt, hvad hjertet kan begære af nips.

De mange, skønne donationer bliver grundigt kigget efter af de frivillige, før de kommer ud i butikken. Noget tøj bliver vasket og strøget, før det kommer ud på bøjlerne og er klar til at at flytte ind i en ny garderobe.

I tilstødende lokale ligger VærkstedsLoppen. Her bliver overskudsdonationer, papirvarer eller porcelæn omdannet til nye unikke produkter, som bliver solgt i butikkerne. For eksempel et vægur som bliver til et nøgleskab. I butikken finder du også planter fra PlanteLoppen, hvor stiklinger bliver passet og pottet i genbrug og på den måde får nyt liv.

Når du støtter Loppeshoppen, støtter du både miljøet og fællesskaber, der styrker det enkelte menneskes livskvalitet.

Se mere om butikken på hjørnet med dametøj, tilbehør, børnetøj og legesager på deres hjemmeside. Følg også med på sociale medier, hvor du kan se mere om produkter og events.

Loppeshoppen i Kælderen – Skønne genbrugsfund til mænd og din bolig

Søndre Fasanvej 2, 2000 Frederiksberg, Danmark

Adresse

Søndre Fasanvej 2, 2000 Frederiksberg, Danmark