Loppeshoppen – genbrug og kreative værksteder i omsorgsfulde rammer

Loppeshoppen har fokus på:

Social ansvarlighed – Omtanke – Genbrug – Redesign –  Ressourceforbrug – Velgørenhed – Cirkulær forretning

Loppeshoppen var en af de første genbrugsbutikker i Danmark og har i over 40 år arbejdet med genbrug og medmenneskelighed.

Loppeshoppen er Diakonissestiftelsens genbrugsprojekt, hvor frivilligt arbejde udmønter sig i sociale fællesskaber i både butikker og de kreative værksteder.

Når du støtter Loppeshoppen, støtter du både miljøet og fællesskaber, der styrker det enkelte menneskes livskvalitet.​

Gør et fund og en forskel i Loppeshoppens butikker

Loppeshoppen på Frederiksberg var for over 40 år siden blandt de første genbrugsbutikker i Danmark og er siden da kendt for at have mange spændende ting på hylderne.

Filosofien med Loppeshoppen er, at vi er meget mere end blot genbrug. Vores butikker er rum, hvor mennesker kan mødes. Hvor de kan udfolde sig kreativt, være noget for andre og drikke en kop kaffe. Kort sagt, rum med nærvær og plads til den enkelte.

Loppeshoppens kreative og sociale værksteder

Krealoppen, Værkstedsloppen og Planteloppen er Loppeshoppens værksteder og er som butikkerne, drevet af frivillige. Her er fokus på nærvær og samvær. Værkstederne danner rammen for kreative fællesskaber på tværs af mennesker – både de ressourcestærke og de sårbare.

I værkstederne arbejdes der med de materialer, der bliver doneret. De frivillige redesigner og giver tingene nyt liv og bruger alt fra garnrester og slidte cowboybukser til ødelagte småmøbler, der bliver malet og dekoreret. Stiklinger får nyt liv sammen med effekter, der ellers ikke kunne sælges. Herefter bliver de skønne varer, der produceres i værkstederne, solgt i de to butikker.

Loppeshoppen – genbrug og kreative værksteder i omsorgsfulde rammer

Søndre Fasanvej 2, 2000 Frederiksberg, Danmark

Adresse

Søndre Fasanvej 2, 2000 Frederiksberg, Danmark