Le Petit Chef – nem og nærende Michelin-mad til babyer og småbørn

Hos Le Petit Chef finder du færdige måltider til din baby med masser af god næring. smag og økologi. Retterne er udviklet og tilberedt af de to Michelin-kokke og mødre, Malene og Jennifer, hvis hjerter banker for bæredygtighed og gode madoplevelser. Deres måltider tager børnenes smagsløg seriøst og står på mål for sundhed og ansvarlig, lokal produktion.

Det kan føles lidt for nemt og måske som at springe over, hvor gærdet er lavest, når du serverer måltider fra Le Petit Chef til dit barn. Retterne er nemlig helt færdige og klar til servering – du behøver ikke engang at opvarme dem, hvis det skal gå lidt tjept. Men et hurtigt kig på ingredienslisten viser, at måltidet faktisk er noget af det bedste, du kan give til dit barn.

Kokkene bag Le Petit Chef sætter nemlig barren tårnhøjt for smag, sundhed og næring til småbørn, så du kan få en nemmere hverdag med god samvittighed. Alle måltider er velsmagende og rige på grønt, frugt, protein, vitaminer, mineraler og fedt. De er lavet på 100% økologiske og friske råvarer og lever op til myndighedernes anbefalinger om ernæring til småbørn. Som kronen på værket er retterne uden tilsætningsstoffer, E-numre og stråforkorter.

Retterne er udviklet med respekt for både vores børn og den planet, de skal vokse op på. Fra den bæredygtige produktion med nordiske, økologiske råvarer til den nedbrydelige papemballage. De bruger planter og urter, som vokser frit i den danske natur. Hyben, havtorn og brændenælder udfordrer smagsløgene, giver næring og er naturligt voksende og let at ”høste”. Deres råvarer er oftest fra små danske producenter, hvilket støtter lokalt og småt, ligesom du gør, når du vælger Le Petit Chef over store, udenlandske babymadsproducenter. Dét er full circle.

Le Petit Chef – nem og nærende Michelin-mad til babyer og småbørn

Strandvejen 116, 2900 Hellerup, Danmark

Adresse

Strandvejen 116, 2900 Hellerup, Danmark