Korsgade Hallen

Idræts- og kultur hus med grønt tag.

Oplev Nørrebros nye idrætsanlæg som ligger nede i jorden under en lille bakke. Eller du kan vælge at se stedet som en hal med et meget gennemført grønt tag. Du bestemmer.

Nørrebro har et begrænset antal rekreative områder og derfor er ideen med Korsgade hallen rigtig god. Man har valgt at bygge en idrætshal der danner rammerne om en hel del foreninger på Nørrebro. Samtidig har man valgt at det skal være et rekreativt område. Man tager her bæredygtighedstanken alvorligt og kombinere social bæredygtighed (foreningslivet) med grønne tiltag. Det seneste nye skud på stammen er den økologisk café der åbnede i sommers. Her mødes de lokale før og efter sportsaktiviteterne og målet er, at den kan være med til at styrke stedet som socialt mødested i bydelen.

Et besøg her kan bestemt anbefales hvad end du er en sports entusiast eller blot vil nyde en grøn tur. Om vinteren kan de modige kælke på bakkens mindre stejle sider og om sommeren vil man kunne sole sig og slappe af på bakkens top. Hallen ligger lidt under gadeniveau så når du kommer ind af hovedindgangen står du på en balkon hvor du kan mærke livet fra både caféen, fitness og alle de andre aktiviteter de byder på.Tag et kig forbi, det er en positiv oplevelse…

Korsgade Hallen

Korsgadehallen, Korsgade, København, Danmark

Adresse

Korsgadehallen, Korsgade, København, Danmark