KLS PurePrint – CO2-neutrale emballager og tryksager

Certificeringer:

Nu kan du få tryksager, der både er bionedbrydelige, CO2-neutrale og Cradle-to-Cradle-certificerede. Klimaambitiøse KLS PurePrint er gået all in på at blive så bæredygtige som muligt, og har som mål at blive verdens grønneste trykkeri.

Mød ét af Danmarks mest proaktive trykkerier med mere end 70 års erfaring indenfor tryk og emballage. Hos KLS PurePrint er bæredygtighed omdrejningspunktet for alt, hvad der sendes i tryk, og hvad end du mangler kataloger, brochurer, plakater eller emballager, kan du finde det mest bæredygtige alternativ her. Du kan eksempelvis få fremstillet et bykort i blødt stenpapir, som ikke bliver ødelagt i regnvejr, eller lade dine kunder dyrke grøntsager ved at plante et postkort med indbyggede frø.

For at kunne leve op til de højeste miljøstandarder, har KLS PurePrint igennem tiden selv måtte udvikle alle dele af tryksagen eller emballagen. Dette gælder papir, karton, trykfarver, lak, lim m.m..

Målet har været, at alt skal produceres helt uden skadelige kemikalier eller tungmetaller -og det er lykkedes. Derfor har virksomheden, som det kun andet trykkeri i verden, formået at blive certificeret i henhold til verdens skrappeste miljøcertificering, Cradle-to-Cradle. Som led i arbejdet med at blive certificeret, er trykkeriet også gået over til udelukkende at bruge energi fra egen vindmølle, og siden 2010 har alle firmabilerne været drevet frem af el.

KLS PurePrint – CO2-neutrale emballager og tryksager

Jernholmen 42A, Hvidovre, Danmark

Adresse

Jernholmen 42A, Hvidovre, Danmark