JÆGER CPH Jewelry – smukke håndlavede smykker af certificeret genbrugsguld

Bag JÆGER CPH står Katja Jæger –  guldsmed og smykkedesigner, der tænker bæredygtighed og socialansvarlighed ind i hver enkelt unikke design. Det betyder, at hun kun arbejder i certificeret genbrugsguld, at diamanterne er konfliktfrie og perlerne østet og behandlet under ansvarlige forhold. .

Katja Jæger designer smykker med kreativitet og ansvarlighed. Alle smykker skaber hun selv i sit værksted, og hun bruger kun materialer, der står på mål for etik og miljø.

Forelsker du dig i et guldsmykke, kan du være sikker på, at det er certificeret genbrugsguld, og at perlerne er poleret uden kemikalier og høstet under ansvarlige forhold. Når guldet er LBMA- eller RJC-certificeret, betyder det, at der hverken i produktion eller handel overtrædes nogle menneskerettigheder. Det samme gælder butikkens diamanter, der alle er konfliktfrie, dvs. indkøbt fra legale kilder og derfor ikke med til at støtte brutale krige.

I Katja desinger små smykkekunstværker og her finder du alt fra vielsesringe og klassiske smykker til unika-ringe og bestillingsopgaver. Så hvis du er på udkig efter et helt særligt smykke til dig selv eller en du holder af, kan du få det specialdesignet efter dine ønsker.

JÆGER CPH Jewelry – smukke håndlavede smykker af certificeret genbrugsguld

Øresundsvej 19B, st 2300, København, København S, Danmark

Adresse

Øresundsvej 19B, st 2300, København, København S, Danmark