Il Buco – økologisk italiensk, autentisk mad og fyldig naturvin

Hos Il Buco oplever du en kompromisløs tilgang til bæredygtighed og ærlige råvarer, og en stor kærlighed til små, lokale danske og italienske producenter – både når det kommer til økologiske råvarer og biodynamisk vin.

Il Bucos filosofi handler om det simple, rene måltid, hvor bæredygtighed er omdrejningspunktet for alle de valg, der træffes. I den stemningsfyldte restaurant er der derfor fokus på sæsonens økologiske og biodynamiske råvarer dyrket i Danmark og Italien. På menukortet er kærligheden til støvlelandets traditioner tydelige, og restauranten serverer udelukkende fisk, skaldyr og kød fra små bevidste producenter.

Restauranten driver også sit eget bageri og vinimport, hvor stramme krav til at gøre en forskel også sætter dagsordenen. I bageriet fremstilles økologiske surdejsbrød, croissanter og snegle, og hos Il Buco Importazione finder du italiensk-importerede naturvine, specialøl og Vermouths uden kemi. Il Buco står også bag populære La Banchina på Refshaleøen samt delikatesseforretning La Dispensa på Jægersborggade. Der er derfor masser af mulighed for at opleve den italienske stemning, uanset hvor du befinder dig i den danske hovedstad.

Il Buco – økologisk italiensk, autentisk mad og fyldig naturvin

Njalsgade 19C, København, Danmark

Adresse

Njalsgade 19C, København, Danmark