IGEN – plastfri hverdagsprodukter og recycled mode du kan bruge igen og igen

Nedsæt dit forbrug af engangsprodukter i hverdagen med genanvendelige alternativer fra IGEN. Den fine webshop stiller nemlig skarpt på skrald, og gør det nemt og elegant at minimere affald i hjemmet. Hos IGEN finder du også tidløse tøjkollektioner af genbrugte materialer, så du kan få nyt til klædeskabet med god samvittighed.

Stål, bambus, glas og hør. Der er efterhånden rigtig mange slidstærke og miljøvenlige materialer at tage i brug, hvis man vil komme unødvendigt plastik-forbrug til livs. Det danske livsstilsbrand IGEN har spottet potentialet, og tager kampen op mod plastprodukter, der ender i skraldespanden efter brug. Resultatet er et lækkert og simpelt sortiment med populære hverdagsprodukter, som du både kan – og har lyst til – at bruge igen og igen. På webshoppen finder du blandt andet genanvendelige rondeller i bambusbomuld, plastfri food bags og sugerør i stål eller glas.

Og er du på udkig efter kvalitetsmode, der ikke tærer på jordens ressourcer? Så har IGEN også udviklet to fine tøjkollektioner, der er skabt til at holde i mange år, og som er lavet af genanvendte materialer. På webshoppen finder du både t-shirts af genanvendte plastikflasker, kasketter af recycled polyester og bukser af tøjrester, der ellers var gået til spilde. Bliv ressourcebevidst på IGEN’s webshop, hvor du også kan læse mere om fordelene ved at sætte en stopper for vores brug-og-smid-væk-kultur.