HERA Secondhand – håndplukkede tøjfund i luksusklassen

Du finder både smukt tøj, fine sko, tasker og andre accessories hos HERA Secondhand i Helsingør. Og som butiksnavnet antyder, er produkterne secondhand, så du kan finde noget lækkert til garderoben med god samvittighed. Alle produkter er udvalgt med fokus på kvalitet, tidsløse materialer og stærke designs.

Hos HERA Secondhand kan du glemme alt om uoverskuelige bunker med tøj af tvivlsom kvalitet. Alle butikkens lækre genbrugsfund er nemlig håndplukket af den stilbevidste ejer Helle Rafn, der tager tøj og accessories i kommission fra klædeskabe rundt omkring i Nordsjælland. Så har du en smuk bluse, kjole eller jakke, som du ikke får brugt, kan Helle sælge den for dig i sin fine butik.

Butikken er lys, enkel og hyggelig, sat op med tydeligt blik for indretning. Og hvis du forelsker dig i et smukt materiale, mønster eller snit på et stykke tøj, som ikke helt sidder, som det skal, kan du være ganske rolig. Helle tilbyder nemlig at rette tøjet til for dig, så du får det perfekte fit. Dét er en rigtig god service, der skaber endnu større og længere tøj glæde og mindsker risikoen for fejlkøb.

HERA Secondhand – håndplukkede tøjfund i luksusklassen

Bjergegade 19b, Helsingør, Danmark

Adresse

Bjergegade 19b, Helsingør, Danmark