Hemp Copenhagen – bløde tekstiler fra usprøjtede hampeplanter

Fint vævet er hamp tekstil både blødt og stærkt og spørger man eksperterne kan hamp blive et vigtigt alternativ til bomuld.  Hemp Copenhagen er specialister inden for boligtekstiler af hamp til baby og familie.

Hamp er en stærk plante, der kan vokse uden hjælp fra pesticider og anden sprøjtegift. Fra naturens hånd fradstøder hampeplanten både insekter, ukrudt og de fleste svampe, og hampetekstiler er både på grund af dyrkning og holdbarhed et godt alternativ til fx bomuld.

Hemp Copenhagen producerer boligtekstiler i 100% europæisk hamp til køkkenet, soveværelset, badeværelset, dagligstuen m.m. Produkterne er designet i Danmark, produceret under fair vilkår,  med kort transport inden for EU og minimalt brug af pakkematerialer m.m.

Med dansk og international baggrund inden for babytekstiler startede Hemp Copenhagen  i 2017 med fokus på at udvikle nye produkter og nye materialer. Målet er at re-definere luksus indenfor boligtekstiler til baby og familie:

Hemp Copenhagen har et ønske om at bidrage til en bæredygtig evolution, hvor andelen af hamp tekstil øges væsentligt fra de nuværende 0,1% af verdens produktion af naturtekstil.

Hemp Copenhagen – bløde tekstiler fra usprøjtede hampeplanter

Bernstorffsvej 135, 2900 Hellerup, Denmark

Adresse

Bernstorffsvej 135, 2900 Hellerup, Denmark