Grønnere Vin – en smagsoplevelse skabt i samklang med naturen

Grønnere Vin har fokus på:

Biodynamisk vin

Grønnere Vin har produkter certificeret med/af:

Grønnere Vin er specialister i biodynamiske vine, der er skabt i samklang med naturen og de dyr, som er en del af det biodynamiske landbrug. Det er vin uden kunstgødning, pesticider og andre unødige tilsætningsstoffer. Det giver velsmagende vin.

Tilfældigheder og god smag kan føre til mange ting. For eksempel en vin-virksomhed: Til en reunion mødtes to gamle klassekammerater over et glas biodynamisk vin. Og de to blev hurtigt enige om, at biodynamisk vin er vejen frem.

Grønnere Vin er til alle dem, som har lyst og mod til at prøve vine som “ikke er tilsat alt muligt skrammel,” som de to ildsjæle siger. De importerer certificerede Biodynamiske Demeter-vine fra Frankrig, Spanien, Italien og Tyskland. Du kan derfor forkæle dine smagsløg med både  rød- og hvidvin, rosé, orangevin og bobler. Om vin uden tilsætningsstoffer betyder udeblivelse af hovedpine den næste morgen er ikke til at sige, men vinene fra Grønnere Vin er det hele værd!

Grønnere vin har indgået i et samarbejde med Encoded og har nu alle vores biodynamiske vine præcenteret i den fine design-butik i Carlsbergbyen.

Grønnere Vin – en smagsoplevelse skabt i samklang med naturen

st, Ny Carlsberg Vej 150, 1799 København, Danmark

Adresse

st, Ny Carlsberg Vej 150, 1799 København, Danmark