Grøn Salon Nordjylland – find vej til frisører og saloner der siger nej til skadelig kemi

Måske er du allerede stødt på Grøn Salons logo, der pryder landets mest bevidste frisørersaloner og klinikker. Den skrappe certificering stiller krav til kemikalier, produkter og drift til gavn for medarbejdere, miljø og kunder.

Det er ikke lige meget, hvilke kemikalier du tillader på din krop, og med Grøn Salon som pejlemærke for dit valg af frisørsalon og klinik, er du sikret en god behandling hele vejen rundt. Den kompromisløse certificeringsordning startede i København i 2006 og er  i dag en frivillig forening med over 70 Grønne Saloner i  Skandinavien. I Danmark er listen af frisører og klinikker, der lever op til Grøn Salons kriterier lang, og du finder bl.a. saloner i Aarhus, Frederiksberg, Randers, på Falster og i Storkøbenhavn.

For at blive certificeret Grøn Salon skal en salonen leve op til kriterier, som blandt andet begrænser de miljø- og sundhedsskadelige kemikalier i frisør- og kosmetikerfaget. For at skabe transparens på et ellers uigennemskueligt marked har Grøn Salon derfor udviklet den anerkendte ‘forbudtstofliste’. På listen findes allergifremkaldende, hormonforstyrrende og kræftfremkaldende kemikalier, som er lovlige i Danmark, men aldrig må findes i produkter i en Grøn Salon eller Grøn Klinik.

Som kunde er du samtidig garanteret en miljøvenlig oplevelse med økologisk forplejning og behandlinger udført med lavere vandforbrug, elektricitet fra vedvarende energikilder og en generel minimal belastning af naturen.

Læs mere om den non-profit foreningen på Grøn Salons hjemmeside, hvor du kan blive klogere på kemikalier og finde en salon nær dig.

Grøn Salon Nordjylland – find vej til frisører og saloner der siger nej til skadelig kemi

Kirkegårdsvej 1, 7700 Thisted

Adresse

Kirkegårdsvej 1, 7700 Thisted