GreenSpeak – teleselskab, hvor hele overskuddet går til velgørenhed

GreenSpeak har fokus på:

Ligeløn/ligestilling – Social ansvarlighed – Velgørenhed – Naturbevarelse og genopretning – Biodiversitet

GreenSpeak er ikke sat i verden for at forgylde hverken direktører eller investorer, men for at gøre en forskel og skabe positiv, bæredygtig forandring. Derfor donerer GreenSpeak hele overskuddet til gode formål, og du er med til at bestemme, hvordan pengene skal fordeles. 

GreenSpeak giver i det hele taget tilbage af det, de får. Det er Projekt Urskov om bredbånd og biodiversitet også et godt eksempel på. Her kan du få lynhurtigt bredbånd i topkvalitet fra Kviknet, og GreenSpeak giver ubeskåret sin del af pengene til at hjælpe den danske biodiversitet ved at gro mere urørt skov tilbage i Danmark.

Frivilligt arbejde er også en del af teleselskabets spændende hverdag. For at sætte fokus på alle de gode initiativer og alle de dejlige frivillige, der findes rundt omkring i hele Danmark. laver Greenspeak også frivilligt arbejde på en masse inspirerende måder

GreenSpeak bruger Telenors netværk, der er et af de stærkeste netværk i Danmark. Og selvom GreenSpeak har nogle af de laveste priser på markedet, har de alligevel kunnet give flere millioner kroner til velgørenhed – simpelthen bare fordi, det er dèt, det hele handler om.

GreenSpeak – teleselskab, hvor hele overskuddet går til velgørenhed

Njalsgade 76, København, Danmark

Adresse

Njalsgade 76, København, Danmark