GreenEtiq – eksklusiv hudpleje med veganske og økologiske ingredienser

Lad certificerede råvarer være hovedingrediensen i dine produkter, når du plejer dit ansigt og krop med serum og cremer fra GreenEtiq. Det danske brand laver eksklusiv hudpleje med milde råvarer og effektive ingredienser helt uden skadelig kemi.

Økologiske kamilleblomster og lokaldyrket lavendel er blot nogle af de delikate råvarer, som du finder på ingredienslisten hos GreenEtiq. I sortimentet af eksklusive hudplejeprodukter er der nemlig skruet helt op for vitaminer, mineraler og proteiner fra nogle af naturens mest  kvalitetsrige frugter og planter. Produkterne er derfor super skånsomme for miljøet og din hud, og både body lotion, ansigtscreme, face tonic og antiage-serum kan anvendes til alle former for hudtyper.

GreenEtiq er startet af Tine Ejlersen i 2020, og blev med god grund nomineret som “Årets Nye Brand” ved Danish Beauty Awards 2021. Udover at have fokus på sundhed og helbredende egenskaber i sit produktsortiment, har det fremadstormende brand nemlig også fokus på en række andre parametre, som sætter virksomhedens aftryk på naturen i centrum. Ved at være certificeret af Natrue Organic arbejder GreenEtiq på at forbedre forholdende i hele sin værdikæde med fokus på blandt andet dyrevelfærd og miljøskånsomme produktionsmetoder. Alle ingredienser er eksempelvis 100% veganske, og minimum 95% af ingredienserne er økologiske. Dertil har GreenEtiq fravalgt alt overflødig emballage og trykker direkte på den primære emballage for at undgå overflødig og ressourcetung emballering.

Læs mere om GreenEtiq’s produktsortiment på deres hjemmeside, hvor du også kan læse mere om de enkelte ingrediensers positive egenskaber.

GreenEtiq – eksklusiv hudpleje med veganske og økologiske ingredienser

Søvej 8A, 3100 Hornbæk, Danmark

Adresse

Søvej 8A, 3100 Hornbæk, Danmark