GreenEtiq – skånsom forkælelse med økologisk certificeret og 100 % vegansk hud- og hårpleje

GreenEtiq har fokus på:

Økologi – Naturlige ingredienser – Dyrevelfærd – Uønsket  kemi – Naturbevarelse –  Emballageproduktion

GreenEtiq har produkter certificeret med/af:

Certificerede økologiske råvarer er hovedingredienserne, når du plejer dit ansigt og krop med serum og cremer fra GreenEtiq.

Det danske brand GreenEtiq fremstiller eksklusiv hudpleje fyldt med vitaminer og mineraler.  Naturens råvarer og ingredienser helt uden skadelig kemi.

Økologiske kamilleblomster, rosmarinblomst og lokaldyrket lavendel er blot nogle af de råvarer, du finder på ingredienslisten hos GreenEtiq. Alle produkter er økologisk certificeret og 100 % veganske, så der er skruet helt op for vitaminer, mineraler og proteiner fra naturens skattekammer.

Produkterne er med andre ord skånsomme for både miljøet og din hud og kan bruges til alle hudtyper og udfordringer.

GreenEtiq er startet af Tine Ejlersen i 2020, og blev allerede året efter nomineret  til “Årets Nye Brand” ved Danish Beauty Awards 2021. Udover at have fokus på sundhed og helbredende egenskaber, har det fremadstormende brand også fokus på en andre parametre, som sætter virksomhedens aftryk på naturen i centrum.

Ved at være certificeret af Natrue Organic arbejder GreenEtiq på at forbedre forholdende i hele sin værdikæde med fokus på blandt andet dyrevelfærd og miljøskånsomme produktionsmetoder. Alle ingredienser er eksempelvis 100% veganske, og minimum 95% af ingredienserne er økologiske. Hvis du vil nørde lidt i den meget udførlig ingrediensliste, som i det hele taget er et interessant bekendskab, så se med HER

GreenEtiq har også fravalgt alt overflødig emballage og trykker direkte på den primære emballage for at undgå overflødig ressourceforbrug.

GreenEtiq har trods sin korte tid på markedet vundet flere priser

2022 – Nordic Natural Beauty Awards – GreenEtiq var det mest prisvindende brand og vandt i hele 3 ud af 4 tilmeldte kategorier.

2021 – Global MakeUp Awards Scandinavia – GreenEtiq vandt både en guld og bronze medalje, på de to eneste produkter, som var tilmeldt konkurrencen.

2021 – Ved Danish Beauty Awards blev GreenEtiq nomineret til “Årets nye brand”, blandt et utal af nye brands.

GreenEtiq – skånsom forkælelse med økologisk certificeret og 100 % vegansk hud- og hårpleje

Søvej 8A, 3100 Hornbæk, Danmark

Adresse

Søvej 8A, 3100 Hornbæk, Danmark