Genskabt Vintage – glædestrålende secondhand og pop-up events

Bring flere farver ind i dit liv med skønne genbrugsfund fra Genskabt Vintage. I den stemningsfulde butik hersker et indbydende univers af farverige tekstiler, smukke snit og spektakulære mønstre på tværs af fashion, interiør og livsstilsprodukter. 

Vores verden er propfuld af lækre gamle sager, der rummer masser af kvaliteter og en god fortælling. Et udpluk af disse har fundet vej til hylderne hos Genskabt Vintage, der med sans for æstetik, kvalitet og stil, håndplukker de bedste varer til butikken. På reoler og stativer hænger derfor flotte kjoler, pompøse sko, blikfængende neglelakker og matchende accessories. I løbet af året huser butikken også forskellige spændende kunst-udstillinger, foredrag og workshops.

Genskabt Vintage startede oprindeligt som netbutik på Instagram med fysiske pop-up-shops, hvor indehaver, Rikke Nørregaard Jensen, med samme gode humør skabte begejstring omkring second hand og vintage. I maj 2019 åbnede den fysiske butik, hvor Rikke for alvor fik mulighed for at folde konceptet ud i sit elskede bykvarter, Vesterbro i København. Rikke har med sin baggrund som arkitekt en stor sans for former, farver og funktionalitet, hvilket kommer til udtryk i butikkens indretning og sortiment. Alle detaljer er gennemtænkt, og som kunde får du også hjælp til at klæde din krop i tøj, der fremhæver dens bedste features, og afspejler lige præcis den du er.

Læs mere på Genskabt Vintage’s hjemmeside, hvor du også kan holde dig opdateret på kommende events, udstillinger og workshops.

Genskabt Vintage – glædestrålende secondhand og pop-up events

Dybbølsgade 66, København, Danmark

Adresse

Dybbølsgade 66, København, Danmark