Gågrøn – eksklusive produkter til en mere bæredygtig hverdag

På hyggelige Jægersborggade på Nørrebro i København ligger en grøn guldgrube med alt, hvad du kunne mangle af produkter. Leder du efter en mere bæredygtig shampoo, creme, notesbog eller termoflaske? Så hop forbi den lækre butik og find grøn inspiration pakket ind i en god fornemmelse af at gøre en forskel.

Når du kommer ind i GåGrøns butik, føles det lidt som at træde ind i et eksklusivt univers fyldt med ting, du bare må eje. GåGrøn er det perfekte sted at finde lækre grønne og økologiske gaver til babyer og børn, kæresten, familien eller hvem du nu kender, der fortjener noget godt. Måske det er tid til lidt selvforkælelse, der ikke kommer miljø og mennesker til last.

Alt, hvad du finder her, er nemlig produceret under etiske og miljømæssige ansvarlige forhold, så du kan shoppe amok med god, grøn samvittighed. Her kender de historien bag det, der sælges, og du kan finde unikke og funktionelle designs og brugsting i fx bambus, træ, palmeblade eller økologisk bomuld. Smut forbi butikken og spørg løs – der er mange gode historier at fordybe sig i.

Gågrøn – eksklusive produkter til en mere bæredygtig hverdag

Jægersborggade 48, København, Danmark

Adresse

Jægersborggade 48, København, Danmark