fOkus kalender – grafisk smuk kalender i miljøvenlige materialer

Få styr på hverdagen og ro i sindet. Bøgerne fra fOkus kalender skaber daglig glæde med sine miljøvenlige materialer og inspirerende illustrationer, og hjælper dig til at holde et bæredygtigt fokus hele året rundt.

Det er ikke alle aspekter af vores hverdag, der behøver blive digitaliseret, effektiviseret og frarøvet sin fysiske sanselighed. Kalenderen i bogformat fra fOkus kalender er et godt eksempel på, hvordan lyden og duften af papir kan bringe én helt ned i gear – og samtidig lægge op til fordybelse og kreativitet. På det lækre naturfarvede papir kan du nemlig både skabe overblik over ugens aftaler og to do’s, holde dig ajour med årets helligdage og slippe fantasien løs på kalenderens dekorative notessider.

Den skønne svanemærkede kalender produceres i Danmark, og er en hensynsfuld udgave af den velkendte lommekalender. Omslag og kalendersider er fremstillet i FCS-certificeret papir, læsebåndet er GOTS-certificeret bomuld, og elastikken på omslaget er FSC-certificeret Fair Rubber.

Undervejs i kalenderen støder du på smukke tegninger og små historier, som kaster harmoni, elegance og enkelthed over dine daglige gøremål på fineste vis. Skal du holde styr på hele familien, findes kalenderen også som årskalender til væggen, og vil du give tankerne frit spil, kan du supplere din kalender med notesbøger i samme matchende design.

fOkus kalender – grafisk smuk kalender i miljøvenlige materialer

Amagerbrogade 7, 2300 København, København S, Danmark

Adresse

Amagerbrogade 7, 2300 København, København S, Danmark