Fælleskassen – En andelskasse der sætter grøn vækst på dagsordenen

Fælleskassen har fokus på:
Ansvarlighed – Demokrati – Fællesskab – Solidaritet – Social ansvarlighed
Fælleskassen har produkter certificeret med/af:

Hos Fælleskassen får du demokrati, transparens og ansvarlig udvikling med ind på kontoen. I den selvstændige andelskasse betragtes penge nemlig ikke som målet i sig selv, men som et middel til at skabe en ansvarlig forandring i samfundet.

Fælleskassen er en lille andelskasse med store holdninger lokalt placeret på Frederiksberg. Som andelskasse med en grøn og social profil har pengeinstituttet en ansvarlig agenda og ejes i fællesskab med kunderne. Det betyder, at du som kunde har adgang til samme services som hos en almindelig bank, samtidig med at du har medbestemmelse og bidrager aktivt til den bæredygtige udvikling i samfundet.

Der er både grønne fordele at hente hos Fælleskassen som privatperson og virksomhed. Grønne og socialt ansvarlige virksomheder tilbydes eksempelvis lavtforrentede lån og vi understøtter udbredelsen af elbiler med billige lån. Nye boligfællesskaber, kollektiver og andre boligformer som fx. Tiny houses er velkomne i Fælleskassen. Ildsjæle med en god idé kan søge støtte hos Fælleskassen grønne og sociale pulje. Hvert år deles op imod 250.000 kroner af Fælleskassens overskud nemlig ud til projekter, der kommer mennesker og miljø til gode, så også natur og mennesker udenfor andelskassen kan nyde godt af Fælleskassen goder og grønne værdisæt!

Fælleskassen – En andelskasse der sætter grøn vækst på dagsordenen

Bernhard Bangs Alle 27, Frederiksberg, Danmark

Adresse

Bernhard Bangs Alle 27, Frederiksberg, Danmark