EcoSparkles – gør hverdagen til en fest med bionedbrydeligt glimmer

Til hver en fest hører glimmer! Men hvad gør man for at undgå et mikroplastik-helvede, når man vil give sin fest et glitrende løft? Løsningen er EcoSparkles.

Glimmer taler til festlige sjæle, store som små. Desværre er det meste glimmer på markedet lavet af PET og indeholder mikroplastik, som ofte ender ude i naturen. Nanna Stofberg startede i 2016 derfor virksomheden EcoSparkles, som forhandler bionedbrydeligt glimmer til private forbrugere og virksomheder. Her finder du både glimmer-lim, ansigtsmaling samt groft og fint glimmer i alverdens lækre glitrende farver. Og så er verdens første 100% plastik-fri glimmer netop blevet tilføjet sortimentet.
EcoSparkles har altid haft en mission om at italesætte plastikforurening i øjenhøjde med kunden: “Vi håber, at vi ved at gøre selv små nødvendigheder såsom glitter tilgængeligt for forbrugerne, kan plante et bæredygtigheds-frø og et håb om en grønnere livsstil hos vores kunder.”  Med EcoSparkles’ naturlige og certificeret bionedbrydelige produkter kan du derfor fortsat kaste glitter over hverdagen -uden at skade miljøet. Mangler du glimmer til et bryllup, en firmafest eller andet, kan EcoSparkles’ mobile glitter-station også hyres til at komme ud og sprede glitz og glam! EcoSparkles kan findes online på deres webshop, og fra 1. Juni 2019 vil det være muligt at besøge deres nye lækre show room på Refshaleøen.

EcoSparkles – gør hverdagen til en fest med bionedbrydeligt glimmer

Refshalevej 189, København, Danmark

Adresse

Refshalevej 189, København, Danmark