EcoSparkles – bionedbrydelgt glimmer er fest og farver uden at belaste naturen

EcoSparkles har fokus på:

Bionedbrydeligt – Plastfrit – Europæisk produktion- Naturbevarelse

EcoSparkles har produkter certificeret med/af:

EcoSparkles har altid haft en mission om at snakke plastikforurening i et sprog, der er til at forstå. Og bionedbrydeligt glimmer er i hvertfald til at forstå. Her er Ingen mikroplast, ingen PFAS. Kun naturligt og certificeret bionedbrydeligt glimmer, som gør dig glad og i godt humør.

Glimmer taler til festlige sjæle i alle aldre. Desværre er det meste glimmer på markedet lavet af PET og indeholder mikroplastik, som ofte ender i naturen og i kroppen på dyr og mennesker.
Da Nanna Stofberg startede EcoSparkles i 2016 var hun den første med bionedbrydeligt glimmer. Alle produkter er naturlige og certificeret bionedbrydelige, så du altid kan kaste glimmer over hverdagen – uden at skade miljøet.
“Vi håber, at vi ved at gøre selv små nødvendigheder såsom miljøvenligt glimmer tilgængeligt for forbrugerne, kan plante et bæredygtigheds-frø og et håb om en grønnere livsstil hos vores kunder.”  Stifter Nanna Stofberg
Du kan vælge mellem 3 forskellige typer naturligt nedbrydeligt kosmetisk glimmer, som du lægger på med vegansk ansigtslim. Alle accessories er fremstillet af naturlige materialer, og det hele pakkes og sendes plastikfrit til hele verden.
Mød EcoSparkles på diverse danske festivaller og markeder og hvis du kunne tænke dig at bruge glimmer til et bryllup, en firmafest eller andet, kan EcoSparkles’ mobile glitter-station også hyres til at komme ud og sprede glitz og glam!
Siden 2018 har EcoSparkles doneret 8% af de årlige overskud til regnskovsprojektet Amazoonico i Ecuador. Her arbejder de med rehabilitering af vilde dyr reddet fra fangenskab – et projekt som Nanna selv rejste til og arbejdede med, før hun startede EcoSparkles.
Mød EcoSparkles på diverse danske festivaller og markeder oig selvfølgelig online på  hjemmeside www.ecosparkles.dk og ved udvalgte forhandlere i København.

EcoSparkles – bionedbrydelgt glimmer er fest og farver uden at belaste naturen

Vestervang 149, 6650 Brørup, Danmark

Adresse

Vestervang 149, 6650 Brørup, Danmark