Carlton 66 Guldsmeden – En varm, naturgrøn og hyggelig oase med hjerte på det rigtige sted

Carlton 66 Guldsmeden har fokus på:

Ressourceforbrug – CO2 reduktion – Ufarlig kemi – Genbrug – Økologi – Madspild – Dyrevelfærd – Social ansvarlighed

Carlton 66 Guldsmeden har produkter certificeret med/af:

Standarden er høj, både når det gælder bæredygtighed, etik og omgivelser. Carlton 66 er  afslappet luksus midt på Vesterbro.

Carlton 66 Guldsmeden åbnede i 2002 som det første Guldsmeden hotel i København og har siden da bibeholdt den originale Guldsmeden-charme. Dog med at par opdateringer.

Hotellet er certificeret efter den omfangsrige Green Globe, der er et 360-graders bæredygtigt ledelsesprogram. GreenKey certifikatet hænger også foran døren lige som Det Økologiske Spisemærke i Guld, som betyder, at alt hvad du nyder i cafeen er økologisk.

Hotellet er kendt for sin afslappede og imødekommende stil og ikke mindst de skønne himmelsenge og originale kunstværker. Der falder ro på, så snart du træder ind af døren. Hvert enkelte værelse er indrettet forskelligt, så uanset hvor tit du overnatter, er oplevelsen ny.

Når du ikke hænger ud i himmelsengen, kan du slå dig ned i caféen eller loungen eller, når vejret er til det, i de bløde sofaer på altanen. Carlton er afslappet luksus og masser af økologi – lige fra håndklæderne, shampooen og sæben på værelserne til mad og drikke i caféen.

Guldsmeden kæden er medlemmer af Ecohotels.com der er en booking portal for hoteller med en certificeret profil. I modsætning til de andre booking portaler, tager ecohotels ikke nær så meget i provision.

Carlton 66 Guldsmeden er i familie med

Bryggen GuldsmedenBabette Guldsmeden x Manon Les Suites x Axel Guldsmeden

 

Carlton 66 Guldsmeden – En varm, naturgrøn og hyggelig oase med hjerte på det rigtige sted

66 Guldsmeden, Vesterbrogade, København, Danmark

Adresse

66 Guldsmeden, Vesterbrogade, København, Danmark