Café Tilda og Karl – hvor økologi og nærvær er hovedingredienserne

Café Tilda og Karl er en hyggelig familiedrevet café, der gør en sag ud af at servere økologisk mad skabt fra bunden. Gæsterne kalder caféen “et gemmested” hvor naboer, venner og familie kan hænge ud i afslappede omgivelser.

Økologi er en hjertesag for Café Tilda og Karl som hver dag får leveret friske råvarer fra lokale producenter rundt om København. Både til morgenmad og til frokost består menuen af små lækre retter der er lette at kombinere og perfekte at dele. Hele dagen langer de perfekt brygget kaffe over disken, som kan nydes med et stykke af dagens hjemmebagte kage, en friskbagt vaffel eller en anden lækkerbisken fra disken.

For Tilda og Karl er det vigtigt at alle føler sig velkomne og afslappede, når de kommer forbi for at nyde den lækre mad eller en kop kaffe med en sprød croissant til – hvad enten det drejer sig om børn eller voksne. Til børnene er der indrettet et særligt lille hjørne hvor de kan folde sig ud. Om aftenen bliver croissanter og hjemmebagte kager byttet ud med hjemmelavet pasta og dagens fisk, men den hyggelige stemning er stadig den samme. Retterne er få og velsmagende, og menukortet ændrer sig regelmæssigt. De gode produkter er hovedingrediensen, også al øl og vin er økologisk, og den gode smag er gennemgående. Kom og nyd den hyggelige oase i den stille ende af farverige Stefansgade!

Café Tilda og Karl – hvor økologi og nærvær er hovedingredienserne

Stefansgade 47, København, Danmark

Adresse

Stefansgade 47, København, Danmark