Café Brohuset – økologisk is, kage og kaffe ved Kronborg

Går du på opdagelse ved Kronborg Slot, er Café Brohuset bestemt et pitstop værd. Her er der både lækker is og friskbagt kage til eftermiddagskaffen. Alt er økologisk og kan nydes i det hyggelige Brohus eller den lille have med fuldt udsyn over Kronborg. 

På kanten af voldgraven ved Kronborg Slot finder du et gammelt og hyggeligt hus med brosten og græs til alle sider. Om sommeren kan du nyde caféens hjemmelavede og økologiske lækkerier på den lille brostensbelagte plads ned til kanalen og med udsigt over slottet. Idyllen er næsten til at tage og føle på.

Café Brohuset emmer af hjertevarme. Her kan du nyde en gammeldags vaffelis, toppet med nypisket fløde og hjemmelavet syltetøj, dagens friskbagte kage eller bolle og god kaffe fra en lokal leverandør. Her kan kvaliteten ses og mærkes hele vejen rundt. Alt er nemlig økologisk og lavet i samarbejde med unge, der har fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Der er altså dobbelt op på den gode samvittighed hos Brohuset.

Brohuset er Kadettens lillesøster og er drevet efter helt de samme principper med omsorg for både mennesker og miljø. Caféen har også en lille butik, hvor man kan købe Kadettens egne produkter.

Café Brohuset – økologisk is, kage og kaffe ved Kronborg

Kronborg 1A, Helsingør, Danmark

Adresse

Kronborg 1A, Helsingør, Danmark