Blindes Arbejde København – nordisk håndværk skabt af blinde og svagsynede

Blindes Arbejde har fokus på:

Rummelig arbejdsplads – Arbejdsforhold – Social ansvarlighed – Restmaterialer – Dansk Produktion

Blindes Arbejde har produkter certificeret med/af:

Indret dit hjem med tidsløst interiør og holdbare hverdagsprodukter i et meningsfyldt design. Hos Blindes Arbejde indtænkes gode arbejdspladser og miljøvenlige materialer, når personer med synshandicap fremstiller skønne brugsting med udgangspunkt i nordiske håndværkstraditioner.

Har man først stået med et rigtig godt stykke håndværk i hånden, kender man glæden ved det unikke stykke historie, der ofte følger med i købet. Dén følelse har du garanteret oplevet, hvis du har besøgt butikkerne hos Blindes Arbejde, som går under navnet Vi Ses. Butikkerne emmer af autencitet, kvalitet og gode fortællinger, og på hylderne finder du lækre håndværksprodukter til både køkken, bad, stue og have. Du kan eksempelvis købe børster i PEFC-certificeret træ, kurveflet, koste i naturhår og vævede tekstiler lavet i upcyclede stofrester eller GOTS-certificerede hør-bomuldsblandinger.

Den socialøkonomiske virksomhed blev etableret tilbage i 1929 med målet om at skabe meningsfulde arbejdspladser til blinde og svagsynede. Der ansættes derfor personer i både fleksjob, skånejob, ordinære stillinger og beskyttet beskæftigelse. Stillingerne skræddersys med det individuelle menneske i fokus, så det passer netop til den enkelte medarbejders faglighed og behov. Missionen om den bæredygtige arbejdsplads har siden vokset sig udover den sociale dimension, og inkluderer i dag et holistisk arbejde med bæredygtighed i  alle virksomhedens afdelinger. I både værksteder, butikker og på webshoppen tænkes der derfor både i grøn energi, genbrug af emballager og klimavenlige transportløsninger. 

Læs mere om Blindes Arbejdes fantastiske initiativer på deres hjemmeside, hvor du også kan udforske sortimentet af lækre håndværksprodukter.

Blindes Arbejde København – nordisk håndværk skabt af blinde og svagsynede

Valkendorfsgade 3, 1151 København K

Adresse

Valkendorfsgade 3, 1151 København K