Be A Wear – Danmarks største tøjbutik med fokus på økologi, kvalitet og ansvarlighed

Be A wear har fokus på:

Økologi – social ansvarlighed – fairtrade – bionedbrydelig emballage – uønsket kemi

Be A wear har produkter certificeret med/af:

Hos Be A Wear finder du de bedste miljøcertificerede brands på market – samlet  under ét tag

På én af Nørrebros bedste adresser – blot et stenkast fra Københavns indre søer – ligger konceptbutikken, Be A Wear. Her finder du et stort og bredt udvalg af økologisk og certificeret tøj og livsstilsprodukter til både kvinder og mænd.

Be A Wear forhandler en lang række nøje udvalgte brands og produkter, der alle tager udgangspunkt i miljømæssig og social ansvarlig produktion – alle med det formål at fremme og give dig mulighed for at vælge de absolut bedste miljøcertificeret brands, der findes på nutidens marked.

Inspiration til alle sanser

Kigger du indenfor bliver du mødt af passionerede og engagerede medarbejdere, der altid er klar med en hjælpende hånd, en grundig faglig viden om produkterne, arbejds- og produktionsforhold og tips og tricks til din bæredygtige livsstil.

Hos Be A Wear er ambitionen at give dig muligheden for at vælge økologisk og miljøvenligt tøj-, mode- og livsstilsprodukter uanset din alder og økonomi. Og ikke mindst give dig rigtig mange ting at vælge mellem, hvis du gerne vil gøre en forskel for miljø og mennesker, når du shopper,

Deres vision og målrettede indsats handler om, at det klimavenlige valg skal være det naturlige, oplagte og nemme valg for alle. Og det er vi HELT enige i.

Hvis du ikke lige er i nærheden af Nørrebro, kan du også besøge Be A Wear i deres webshop. Her får du varene levereret i bionedbrydelig indpakning (fremstillet af majs fra Compackable) og emballagen har dobbelt zip, så du kan bruge den samme emballage til at sende varerne retur.

Be A Wear – Danmarks største tøjbutik med fokus på økologi, kvalitet og ansvarlighed

Nørrebrogade 5, København, Danmark

Adresse

Nørrebrogade 5, København, Danmark