BADA – Håndlavet dansk sæbe med velduftende økologiske urter og æteriske olier

BADA har fokus på:

Økologi – Dansk produktion – Naturlige ingredienser – Ressourceforbrug – Plastikfri – Fair samhandel

BADA har produkter certificeret med/af:

Sæberne fra BADA er 100% økologiske og veganske. Sæberne er håndlavet i Danmark af koldpresset dansk rapsolie, kokosolie, urter og æteriske olier. Intet andet og ren økologi.

Du kan næsten dufte dem, bare ved at se på billederne. Rosmarin, lavendel, citrongræs. Og du kan være sikker på, er intet er ikke overladt til tilfældighederne, når du besøger BADA universet. Alle de gode tanker er tænkt ind i virksomeheden fra starten – fra råvarer og produkt til produktionsmetode og samfundsansvar.

Hovedingredienserne i en BADA sæbe er dansk økologisk koldpresset rapsolie dyrket på Grønninggaard på Stevns. Kokosolien, som også er en vigtig ingrediens, er Ecocert-certificeret. Den dyrkes og høstes på små familielandbrug på Filippinerne, hvor der er sikkerhed for både levedygtig løn og ordentlige arbejdsforhold. Så det er sæbe helt uden konserveringsmidler, palmeolie, hormonforstyrrende stoffer og plastik.

Sæberne  er fremstillet som  “koldforsæbning”, en produktionsmetode, der er flere tusinde år gammel. Koldforsæbning gør sæben blød, cremet og skånsomt, fordi en del af olien bevares i den færdige  sæbe.

I det hele taget har BADA en stærk holdning til måden at drive forretning OG være forbruger på. Derfor bliver sæberne produceret efter gode bæredygtige principper, hvor hensynet til vores miljø og planet står øverst, sammen med et ønske om, at vi som forbrugere indretter vores hverdag og samfund, så hensynet til vores skrøbelige natur rykker højere op på dagsorden.

BADA – Håndlavet dansk sæbe med velduftende økologiske urter og æteriske olier

Egevej 45, 4000 Roskilde, Danmark

Adresse

Egevej 45, 4000 Roskilde, Danmark