Baby BoogieWoogie – lej dit babyudstyr og børnetøj på månedsbasis

Slip for overforbrug og fyldte garderobeskabe, og lad lejeøkonomien flytte ind i familien. Hos Baby BoogieWoogie kan du nemt leje tøj og udstyr til babyer og børn i præcis det antal måneder, som I har brug for. Produkterne er økologiske eller fri for skadelig kemi, og leveres og afhentes direkte ved din hoveddør.

Rigtig meget babyudstyr bruges kun i en kortere periode, og særligt det første år skiftes behov og garderobe ud adskillige gange. Dét kan hurtigt blive en dyr fornøjelse for både pengepungen og planeten, og Baby BoogieWoogie har derfor startet et forbrugskoncept til børnefamilier, der gør det attraktivt at leje frem for at eje. Målet er gøre leje af babyudstyr ligeså hurtigt, nemt og gennemskueligt, som når du handler på en almindelig webshop, og at genskabe den samme luksuriøse følelse, som mange oplever ved at købe nyt. På webshoppen finder du derfor lækre, håndplukkede produkter, som sendes sendes tilbage i cirkulation efter brug.

I sortimentet af lejeprodukter finder du blandt andet slyngevugger, tyngdedyner, gravidpuder, babynests, aktivitetsstativ, bæreseler og tøjpakker. Der betales ingen ekstra gebyrer eller depositum, udover den månedlige lejepris, der fremgår på varen. Dertil kan du også købe udvalgte supplerende produkter, som ikke giver mening at leje.

Udover at nedsætte vores fælles forbrug af tøj og udstyr til børn, har det cirkulære forretningskoncept også fokus på etik og ansvarlig produktion i forsyningskæderne. Der er derfor taget stilling til materialer, produktionsmetoder og de leverandører, der samarbejdes med, og sortimentet består primært af økologiske varer og produkter uden skadelig kemi. Produkterne indkøbes nye hos producenterne, og cirkuleres herefter blandt børnefamilier. Mellem udlejningerne gennemgår produkterne en professionel rengøring, og genbruges indtil disse ikke længere lever op udlejningsstandarden. Herefter sælges de til reduceret pris på virksomhedens ‘Boogie Børs’. På den måde får hvert produkt den længst mulige levetid med det mindst mulige klimaaftryk.

Baby BoogieWoogie – lej dit babyudstyr og børnetøj på månedsbasis

Amager Strandvej 124B, København, Danmark

Adresse

Amager Strandvej 124B, København, Danmark