Art For Living – økologisk sengelinned som løfter humøret

Art For Living har fokus på:

Økologi

Art For Living har produkter certificeret med/af:

Hvorfor ikke blive omfavnet af kunst og lade det være det første, du møder om morgenen? Livsbekræftende malerier pryder Vibeke Lerfeldt Bjerkers sengelinned af økologisk og GOTS-certificeret bomuld, der garanterer en farverig start på dagen.

Vibeke Lerfeldt Bjerker er en energisk kunstner, som maler moderne malerier med grafisk kant. Kunst er en helt naturlig del af hendes liv, og det har den altid været. Ifølge Vibeke, er kunst noget, man skal mærke. Kunst skal løfte humøret og være en del af hverdagen – og dén holdning har været startskuddet til Art For Living og det kunstneriske og GOTS certificerede sengelinned.

Bæredygtighed er en mærkesag for Vibeke. Men økologiske tekstiler er ofte i nedtonede farver, og udvalget af spændende print er begrænset. Vibeke ønsker med sit produkt at tilføre mere spræl og livsglæde i økologien. Samtidig var det vigtigt, at produktet blev fremstillet på en blid og hensynsfuld måde af økologiske materialer i god kvalitet. Vibeke brugte lang tid på at finde den rette leverandør til sit sengelinned, og valget faldt på Nordisk Tekstil. Sengelinnedet er derfor 100% økologisk og GOTS-certificeret, hvilket giver dig mulighed for at sove godt, uden unødvendig kemi og med god samvittighed overfor miljøet. Hvis du vil have mere spræl i økologien og nyde livsglad kunst i hverdagen, så er det måske Vibeke Lerfeldt Bjerkers sengelinned, du skal have?

Art For Living – økologisk sengelinned som løfter humøret

Dronninglundvej 9, København, Danmark

Adresse

Dronninglundvej 9, København, Danmark