Preloved – second hand brude- og gallakjoler fyldt med gode minder

Gør din store dag endnu mere mindeværdig med en kjole, der har skabt glæde før. Hos Preloved kan du finde den helt unikke kjole til en hvilken som helst festlig begivenhed, og få styr på detaljerne i skrædderiet. Her får du nemlig hjælp til både tilpasning af kjole og mulighed for at gennemføre dit look med second hand slør og accessories.

Besøg Preloved i Aarhus eller online på deres hjemmeside, Facebook og Instagram.

Der kan være mange følelser tilknyttet en vigtig begivenhed som et bryllup, jubilæum eller galla, og der bliver derfor kræset for detaljerne i Preloved’s hyggelige showroom i Aarhus.  Her er kærligheden til second hand, eventyr og personlig stil kombineret med miljøbevidsthed og skræddersyede løsninger, så gæster og kommende brude får sig et helt unikt look med en god fortælling oveni.

Udvalget hos Preloved byder på brudekjoler, gallakjoler, selskabskjoler, slør og forskellige accessories, der kan tilpasses og redesignes i samarbejde med husets skrædder. Både kjoler og tilbehør er second hand og udvalgt af Preloved’s grundlæggere, Anne Katrine Grove og Nanna Busk. Konceptet tager på den måde udgangspunkt i allerede eksisterende kjoler og materialer, hvilket er en stor gevinst for miljøet. Når du vælger en kjole fra Preloved, kan du som kommende brud og gæst derfor sagtens være ‘dressed to impress’ og samtidig træffe et bæredygtigt valg i forbindelse med fester og formelle lejligheder.

Se det store udvalg af smukke second hand brude- og gallakjoler på Preloved’s hjemmeside, hvor du også kan læse om muligheden for at videresælge dine egne selskabskjoler til glæde for andre.

Kontakt og åbningstider: www.preloveddresses.dk
Adresse (showroom): Frederiks Allé 57, Aarhus C

Preloved er eksperter, når det kommer til at vælge den helt rigtige kjole til et bryllup. Som kommende brud kan du booke en personlig fitting i skrædderiet i Aarhus, hvor du og din familie eller venner kan opleve en helt særlig stemning, når der veksles ideer og ønsker over et glas forventningsfulde bobler. 

 

Teamet bag Preloved arrangerer også sjove, inspirerende og anderledes events. Oplev  eksempelvis Brudemarchen, der finder sted under Aarhus Festuge, eller kom med til Den Bæredygtige Brudemesse. Hold dig opdateret på kommende events på Preloved’s Facebook og Instagram.

 

Anne Katrine Grove og Nanna Busk stiftede Preloved med målet om at kombinere miljøbevidst med en personlig, eksklusiv og nærværende oplevelse for deres kunder. De to passionerede kvinder mødte hinanden under et studie i Aarhus, hvor de begge studerede Entreprenørskab på VIA Design & Business.

Du finder Preloved her: