PLYSSKY – SKØNNE ACCESSORIES AF OVERSKYDENDE GENBRUGSTØJ

Med PLYSSKY bliver brugt tøj til nyt – altid i glade farver, fantasi og helt i gennem håndlavet. Du kan kende PLYSSKY på de smukke tryk, skæve syninger og sjove lapper, der skjuler pletter og huller.

Besøg PLYSSKY online på deres hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook.

PLYSSKY ønsker at gøre det nemt og billigt for danske familier at købe bæredygtige, zero waste-produkter og dermed mindske den enkelte families klimaaftryk.De to søstre Anne og Sine giver nyt liv til brugt tøj ved at omsy, reparere og redesigne. Samtidig vil de gøre det let for alle at komme af med det tøj, som ikke længere bruges, så det kan få nyt liv og en ny ejer. PLYSSKY sælger brugt og upcyclet børnetøj, som er billigt og i høj kvalitet, men også kvalitetsprodukter til hjemmet – f.eks. klude, makeup-rondeller og meget andet. Alt hvad de laver er produceret socialøkonomisk, lokalt og af brugte materialer.

PLYSSKY samarbejder med Diakonissestiftelsen på Frederiksberg og med Frederiksberg Kommune omkring indsamling af overskudstøj som de bruger til deres produkter. Ved at give nyt liv til brugt tøj, viser PLYSSKY på fineste vis, hvordan man målrettet og kreativt kan arbejde med begrebet ‘upcycling’. PLYSSKY tilbyder desuden workshops og undervisning i bæredygtighed, tekstil og upcycling.

PLYSSKY arbejder ud fra cirkulær økonomi og yder også rådgivning omkring dette til virksomheder, der arbejder med tekstil. Udover at give gammelt tøj nyt liv, udvikler PLYSSKY også nye produkter af det brugte tøj. Gennem et samarbejde med den socialøkonomiske virksomhed Incita, producerer de blandt andet klude, makeup-rondeller og lignende produkter. Accessories og tøj fra PLYSSKY kan købes online på Plyssky.dk og i butikkerne Heidi & Bjarne, ECO EGO og GåGrøn i København samt Aniel på Frederiksberg.

Kontakt: www.plyssky.dk

Mange hader regnvejr og besværet der følger med når man skal sidde på en våd saddel. PLYSSKY har fundet løsningen: Bind kluden fast til sadlen, og så kan du altid sikre dig mod våde bukser. Kluden er syet af 100% brugt bomuld. Skriv dine farveønsker, så får du en klud der er designet præcis til dig.

 

PLYSSKY designer smukke tryk ovenpå pletter og laver professionelle reparationer af f.eks. huller på knæene med fede lapper. Sådan bliver brugt tøj fra PLYSSKY nyt – og altid i glade farver. Tøj fra PLYSSKY er personligt og unikt genbrugstøj med håndlavet design.

 

Fine, bløde make-up rondeller i genanvendt bomuld. Rondellerne kan bruges mange gange. Bare vask, vrid og tør, så er de klar igen – det er 100% zero waste. PLYSSKYs produkter er også bæredygtige fordi de er fri for de kemikalier, man normalt forbinder med nye tekstiler.

Du finder forhandlere af PLYSSKY her: