PLYSSKY.DK – SKØNT OG CHARMERENDE BØRNETØJ SKABT AF OVERSKYDENDE GENBRUGSTØJ

Brugt bliver til nyt – designet kun til dit barn.

Besøg Plyssky.dk online på deres hjemmeside med webshop, Instagram og Facebook.

Plyssky.dk køber alt det brugte tøj, som ellers ikke kan sælges i Mødrehjælpen, fordi det har en plet eller skal repareres. De to søstre Anne og Sine giver nyt liv til brugt tøj ved at omsy, reparere og redesigne. Du kan kende Plyssky.dk på de smukke tryk, skæve syninger og sjove lapper, der skjuler pletter og huller på knæene.

Det er sådan brugt tøj fra Plyssky.dk bliver nyt – altid i glade farver, fantasi og helt i gennem håndlavet. Ved at give nyt liv til brugt tøj, viser Plyssky på fineste vis, hvordan man målrettet og kreativt kan arbejde med begrebet ‘upcycling’. Tøjet kan købes online på Plyssky.dk og i butikkerne Heidi og Bjarne og ECO EGO i København.

Kontakt: www.plyssky.dk

plyssky 4

Hos plussky.dk går overskuddet till Mødrehjælpen, som arbejder for, at alle børn kan få en tryg opvækst. Man bidrager derfor til social bæredygtighed når der købes genbrugsbørnetøj på Plyssky.

 

plyssky 5

Når du køber genbrugsbørnetøj er det godt for miljøet. Tøjindustrien er en af de mest forurenende og er derfor ekstremt miljøbelastende. Ved at købe genbrugsbørnetøj er du med til at sørge for, at miljøet ikke bliver belastet med den forurening, som nyt tøj medgiver.

 

 

Plusskys tøj er ikke kun bæredygtigt fordi det er genbrugstøj, men også fordi det er fri for de kemikalier, man normalt forbinder med nyt tøj. Hermed spares naturen for belastningen. Herudover genbruger Plussky så vidt som muligt emballage eller bruger CO2 neutralt emballage.

 

Du finder forhandlere af Plyssky.dk her: