Grønne Kræfter – urban gardening shop med øko-planter og grønt til altanen

Du kan sagtens bo grønt, selvom du bor midt i byen. Hos Grønne Kræfter finder du viden, inspiration og spraglede planter, som uden tvivl kan gøre enhver gårdhave, altan og vindueskarm mere frodig og grøn.

Besøg Grønne Kræfter på Vesterbro eller på deres Facebook.

På den sociale og bæredygtige handelsgade på Vesterbro ligger Grønne Kræfter, der er en økologisk urban gardening shop med grønne visioner. I butikken finder du alle de planter, redskaber og materialer, du kan ønske dig, og sortimentet byder på alt fra økologisk jord, -frø og -planter til minidrivhuse, haveredskaber, lokalt producerede altankasser og bøger. Bag disken står passionerede medarbejdere klar til at besvare alle dine spørgsmål, og du behøver derfor ikke have grønne fingre på for at besøge den hyggelige grønne butik.

Grønne Kræfter har også fokus på social ansvarlighed og er en del af Settlementet, der blandt andet arbejder for -og med socialt sårbare mennesker. I Grønne Kræfter arbejdes der derfor på at skabe en grønnere hovedstad, hvor naturen, miljøet og mennesker er i fokus. Sammen med udsatte borgere laver Grønne Kræfter kreative grønne løsninger, og der er derfor hjælp at hente, hvis din have eller boligområde skal have en såkaldt ‘grøn makeover’.

Adresse: Saxogade 83, 1662 København V
Kontakt og åbningstider: www.settlementet.dk/gronne-krafter

 

Grønne Kræfter vil gøre det nemt at dyrke jorden i byen -både når det kommer til at skabe en grønnere vindueskarm, altan eller gård.

 

Vil du gerne have mere viden, inden du begiver dig ud i et planteeventyr, kan du tilmelde dig Grønne Kræfters mange forskellige workshops med temaer indenfor det grønne univers. Hold øje med kommende events på Grønne Kræfters Facebook.

 

I butikkens baglokalet kan du bytte stiklinger med andre, ompotte dine planter og få råd og gode fifs til, hvordan du passer bedst muligt på dine planter.

Du finder Grønne Kræfter her: