Pauseriet – hyggelig økologisk kaffebar tæt ved søerne

Med sin centrale placering og Søerne som nabo, er Pauseriet det oplagte pitstop, når du trænger til en…pause… Slå dig ned i hjørne-caféen, eller tag din øko-kaffe to-go, når du skal ned i gear med en tur rundt om de ikoniske københavner-søer.

Besøg Pauseriet på Frederiksberg eller på deres hjemmeside, Instagram og Facebook.

Hos Pauseriet er hjemlig hyggelig og passion bundet sammen af gode råvarer og økologi. På menuen er der brunch, sandwiches, salater, juicer og kage, og så kan du selvfølgelig også få din kaffe serveret på alverdens forskellige måder. Op imod 80% af sortimentet i caféen er økologisk, hvoraf flere råvarer også er fairtrade -heriblandt caféens egen the-blanding fra Sri Lanka.

Pauseriet er med sin placering den oplagte lokale stamcafé, hvor alle bydes indenfor med et smil. Du kan derfor trygt medbringe både børn og computer, når der skal hygges, holdes kaffemøder og arbejdes igennem. Når solen skinner, kan du også rykke udenfor ved de udendørs borde, og nyde din kaffe i selskab med den blå himmel og hovedstadens summende byliv.

Adresse: Vodroffsvej 2A, 1900 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider: www.facebook.com/pauseriet

Pauseriet ligger på grænsen mellem Frederiksberg og Københavns Kommune, og omgivelserne er på én gang rolige og afslappende, og samtidig hektiske og fulde af liv! Du kan derfor nyde storbyens charme, mens du indtager din kaffe i hyggelige og tilbagelænede omgivelser.

 

Der er masser af lækre kager og søde sager på menuen, som viser, at man sagtens kan være syndig og lækkersulten, samtidig med at der tages hensyn til miljøet.

 

Du kan tanke op på vitaminerne hos Pauseriet, der laver friskpresset juice og andre sunde anretninger. Du kan også slukke tørsten med andre økologiske lækkerier fra eksempelvis Bornholms Mosteri og Bio Tomarchio.

Du finder Pauseriet HER: