PAPALAP – kreativ leg med saml-selv-huse i FSC-certificeret pap

Bring æstetik og fantasi helt ind i børneværelset med kreative saml-selv-huse fra PAPALAP. De arkitekttegnede legehuse er fremstillet i pap fra certificeret skovbrug, som får historierne til at vokse, når de sammensættes på kryds og tværs til nye opslugende universer.

Besøg PAPALAP online på deres hjemmeside med webshop eller på Facebook og Instagram.

Børnelegetøj har fået et ordentlig los over skinnebenet hos PAPALAP, der skifter plastik ud med pap og andre bæredygtige materialer. I sortimentet af veldesignet paplegetøj kan du nemlig slippe fantasien løs, når individulle PAPALAP’er bygges om til hyggelige legehuse, farlige piratskibe og rummelige højhuse. Materialerne er både giftfri, kompostérbare og 100% genanvendelige, og på webshoppen finder du også et spændende udvalg af miljøvenligt krea-legetøj, der på samme måde udfordrer, stimulerer og hylder den krøllede børnehjerne. 

Leg og kreativitet er hovedkernen hos PAPALAP, der kombinerer børneleg med samfundsansvar. Den Aarhus-baserede virksomhed gør nemlig op med legetøj, der havner i skraldespanden pga. kvalitet eller kedsomhed, og tager i stedet et lille, men vigtigt skridt, i retningen mod mere ansvarligt, inspirerende og nærværende legetøj. PAPALAP har i den forbindelse udarbejdet et Bæredygtighedsmanifest, som skal sikre, at både produkter og emballage i sortimentet udvælges ud fra grundliggende kriterier for bæredygtighed. Målet er at sælge de mest bæredygtige produkter på markedet ud fra en samlet helhedsløsning, og der udvikles derfor løbende på forretningens ressourceforbrug, miljøbelastning, CO2-aftryk og sociale ansvarlighed.

Læs mere om PAPALAP’s spændende arbejde med at implementere bæredygtige valg i kreativt børnelegetøj på deres hjemmeside.

Kontakt og webshop: www.papalap.dk

PAPALAP er lavet af et stærkt specialpap, som giver husene en lang holdbarhed. Når børnene engang er vokset fra legehusene, kan de derfor gives videre til andre børn eller affaldssorteres sammen med andet papaffald. På den måde sikres hundredevis af gode legeoplevelser uden at ressourcer går til spilde.

 

Legehusene er nemme at samle, så selv voksne kan være med. Kun det kreative børnesind sætter grænsen for, hvad der kan bygges, og de funktionelle PAPALAP’er omdannes hurtigt til både købmandsbutik, kiosk, skibe, ishus, restaurant, café, hule eller noget helt ottende.

 

Papalap findes også i et MINI-univers, og på webshoppen finder du kreativt legetøj, der stimulerer kreativiteten. Find blandt andet økologisk fingermaling, tuscher og farveblyanter og dekorative rekvisitter som balloner og elastikker i naturgummi.