ORGANIC HAIR BY MARIA CHRISTINE – FRISØR MED SVANEMÆRKEDE PRODUKTER

Hos Organic Hair på Finsensvej styles flotte frisurer med skånsomme grønne produkter. Du kan derfor give dig i kast med nye looks og hårfarver uden at bekymre dig om miljø- og sundhedsskadelige kemikalier.

Besøg Organic Hair på Frederiksberg eller på deres hjemmeside og Facebook.

Med en baggrund indenfor bæredygtig hårpleje åbnede frisør Maria Christine Boje Organic Hair i 2012. Frisørsalonen bygger på ønsket om miljøvenlig skønhedspleje, som ikke sker på bekostning af sundhed og miljø, og der anvendes derfor kun miljøvenlige styling-produkter i behandlingerne.

Bag saksene finder du Maria og hendes kollega Tine, der begge har arbejdet hos Grøn Salon-kæden Zenz. Behandlinger og produkter hos Organic Hair tager derfor udgangspunkt i en stor personlig viden og erfaring på det grønne område, og både mænd, kvinder og børn kan blive klippet, farvet og stylet med svanemærkede produkter. Alle hårfarverne i sortimentet er samtidig på Grøn Salons positiv-liste, og du kan derfor trygt svinge forbi salonen og lade dig inspirere til din næste frisure fremtryllet uden skadelige kemikalier.

Adresse: Finsensvej 51 2000 Frederiksberg
Kontakt og åbningstider: www.organichair.dk

Organic Hair ligger i lyse og hyggelige hjørnelokaler på Finsensvej og Julius Valentiners Vej på grønne Frederiksberg.

 

Maria og Tine holder sig opdaterede på teknikker og produkter, så du som kunde får den bedste vejledning baseret på den nyeste viden og teknologi indenfor hårpleje.

 

Stemningen i salonen er hyggelig og uformel, og du der er plads til snak om både personlig stil, miljø og grønne produkter, når du læner dig tilbage i frisørstolen.

Du finder Organic Hair her: